Werkwijze
Doordat wij sinds 1983 al aan huisslachtingen doen, hebben wij een goede relatie opgebouwd met Slager Mulder te Kuinre.
Hij verzorgt met ons de huisslachtingen.
De keurmeester keurt ons Hooglandervlees bij de slager zowel voor als na de slachting. Alleen gezonde dieren komen in aanmerking voor de slacht.
Het inpakken van het vlees, sealen en bestickeren van de pakketten gebeurt bij de slager, door onszelf. Op dezelfde dag kunt
u het verse vlees komen ophalen.
De door ons gebruikte vleessoorten:
- Haasbiefstuk
- (Kogel-) Biefstuk
- Entrecôte/ lendelappen
- Magere lappen/ runderbraadlappen
- Riblappen
- Sukadelappen
- Hacheevlees/ poulet
- Schenkel
- Soeppakket
- Gehakt (ongekruid gehakt)
- Worstjes (gekruid gehakt)
Een standaard pakket bestaat uit gemiddeld 20 kg. In dit pakket vindt u een variatie van de bovengenoemde vleessoorten.